AUTOJOB den v Praze

Společnost Porsche Inter Auto CZ, spol. s r. o. se snaží v rámci své personální strategie podporovat žáky středních automobilních škol v jejich studiu a praxi. V rámci soutěže Autoopravář Junior 2017 pro žáky středních škol se společnost Porsche Inter Auto CZ, spol. s r. o. podílela na akci AUTOJOB den v Praze, která se uskutečnila dne 2. 3. 2017.

Akce se zúčastnilo celkem 13 žáků ze středních škol z celé České republiky. Ve spolupráci s pobočkami Porsche Praha Prosek a Porsche Centrum Praha byla pro žáky uspořádána prohlídka salonů i servisů. Účastníci tak měli možnost poznat nejnovější modely vozů, včetně nového SUV ŠKODA Kodiaq nebo luxusního Porsche Panamera. V servisu si mohli žáci prohlédnout mechanickou dílnu, klempírnu i lakovnu. Akci rovněž podpořil jeden z největších dopravců v ČR společnost ARRIVA TRANSPORT ČESKÁ REPUBLIKA a.s., a žáci tak měli jedinečnou možnost vyzkoušet si jediný trenažér pro autobusy a nákladní vozy v České republice, který má společnost k dispozici ve školícím centru v Králově Dvoře u Berouna.

Vyvrcholením společného dne byl závod na nejdelší motokárové trati v Evropě v Kart Centru Radotín. První tři vítězové obdrželi ceny od společnosti Porsche Inter Auto CZ, spol. s r. o., ale zkrátka nepřišli ani ostatní účastníci závodu.

Celá akce probíhala pod záštitou společnosti AUTOJOB s.r.o., jejímž posláním je mimo jiné propojit talentované žáky s potenciálním zaměstnavatelem.