Den s Porsche 2019 se konal již posedmé

Praha 27. června 2019 – Společnost Porsche Inter Auto CZ, největší prodejce nových vozů v ČR a výhradní dovozce vozů značky Porsche do České republiky, pozvala již posedmé onkologicky nemocné děti a jejich rodiče na oblíbenou akci „Den s Porsche“. Letošní ročník probíhal v letních červnových termínech v osmi pobočkách Porsche Inter Auto CZ po celé České republice. Letošního ročníku se zúčastnilo na 230 dětí a jejich rodičů, kteří odolávají nepřízni osudu a statečně bojují s těžkým onemocněním. „Den s Porsche“ jsou součástí projektu „Můj nový život“, který Porsche Inter Auto CZ podporuje od roku 2010.

Během června pozvalo osm poboček společnosti Porsche Inter Auto CZ v celé České republice do svých showroomů a externích lokalit rodiny s onkologicky nemocnými dětmi na tradiční akci „Den s Porsche“. Nedílnou součástí programu jsou projíždky v exkluzivních vozech značek Porsche, Audi, Volkswagen, ŠKODA, ale také další rozmanité aktivity. V Praze děti objevovaly svět ekologického hospodaření v Toulcově dvoře, v Plzni dováděly na skákacím hradě, v Brně si děti zajezdily se speciální autodráhou, v Hradci Králové cestovaly vláčkem po okolí, na všech akcích zažily spoustu zábavy.

„Akce Den s Porsche jsou pro nás od roku 2012 již tradicí. Chceme dětem a jejich rodinám dopřát odpoledne plné smíchu, radosti a  zábavy. Samozřejmě nás těší i jejich zájem o naše vozy. Každoročně je největší zájem a fronta na  projížďku s novým Porsche“, říká Mgr. Zuzana Joklová, PR a marketing manažerka Porsche Inter Auto CZ.

V letošním roce přivítali prodejci Porsche Inter Auto CZ celkem 230 dětí a jejich rodičů. Letošní sérii „Dnů s Porsche“ zahájila 5.června pobočka Porsche Plzeň, den na to se akce uskutečnila v Českých Budějovicích. Poté zábavný den uspořádali také Porsche Brno (11. června), Auto Heller Ostrava (13. června), Porsche Smíchov a Porsche Olomouc (18. června), Porsche Hradec Králové (19. června) a Porsche Praha-Prosek (25. června).

Společnost Porsche Inter Auto CZ dlouhodobě podporuje onkologicky nemocné pacienty v České republice. Od roku 2010 úspěšně spolupracuje s neziskovou organizací „Můj nový život“ a od roku 2015 se za podpory Porsche Inter Auto CZ pravidelně koná osvětový „Den dětské onkologie“. Od roku 2014 probíhají také dětské besedy, na nichž se probírají témata týkající se prevence a osvěty v oblasti dětské onkologie.