Porsche Inter Auto CZ je i v krizi silným a důvěryhodným zaměstnavatelem

Společnost Porsche Inter Auto CZ, největší prodejce nových vozů v ČR a výhradní dovozce vozů značky Porsche do České republiky, úspěšně bojuje s ekonomickými následky koronavirové pandemie. Za klíčové přitom považuje své loajální zaměstnance. Díky jejich úsilí a týmovému duchu zůstává Porsche Inter Auto CZ úspěšnou a silnou firmou, která poskytuje svým zaměstnancům stabilní zázemí a nadstandardní ohodnocení.

Stejně jako celé automobilové odvětví čelí společnost Porsche Inter Auto CZ od jara 2020 nebývalým výzvám kvůli vážným dopadům koronavirové pandemie na značnou část české ekonomiky.

„Epidemie onemocnění COVID-19 nám v první polovině roku přinesla významné snížení obratu,“ říká Michael Antosch, jednatel společnosti Porsche Inter Auto CZ. „V tomto těžkém období se však znovu potvrdilo, jak skvělý tým tvoří naši zaměstnanci, kteří se společně semkli a snažili se s podporou svých rodin zajistit chod našich provozoven. Díky jejich úsilí a skvělým výsledkům zůstáváme stále úspěšní a silní. Za to jim patří nejen dík, ale také všechny přislíbené Porsche prémie, jejichž vyplacení jsme museli na jaře kvůli nejisté situaci odložit.“

Vedení společnosti Porsche Inter Auto CZ v České republice se rozhodlo, že i navzdory nepříznivé ekonomické situaci vyplatí v říjnu a listopadu svým zaměstnancům mimořádné Porsche prémie. Pro většinu zaměstnanců se přitom jedná o vyšší částku, než by jim náležela podle obvyklých pravidel. Porsche Inter Auto CZ tak dává jasně najevo, že si svých loajálních zaměstnanců velmi váží a zůstává pro ně stabilním a silným zaměstnavatelem, na kterého se mohou spolehnout i v současné turbulentní době.