Porsche a Hugo Boss stvrdily své partnerství

Soubory ke stažení

Společnost Porsche uzavřela se společností Hugo Boss, módním podnikem z Metzingenu, smlouvu o víceleté spolupráci. Hugo Boss bude jako oficiální oděvní partner oblékat všechny týmy Porsche v globálním motoristickém sportu – jak na závodních okruzích, tak i v servisním zázemí. Součástí smlouvy je i oblečení pro budoucí tým Porsche ve Formuli E. Výrobce sportovních vozů se bude od prosince 2019 účastnit mistrovství pro elektricky poháněné závodní vozy s vlastním továrním týmem.

Motoristický sport: týmové oblečení z Metzingenu

„Formule E je mimořádně atraktivní seriál závodů,“ říká Oliver Blume, předseda představenstva společnosti Porsche AG. „Nabízí nám ideální podmínky pro důsledné zdokonalování našich vozidel z hlediska hospodárnosti a trvalé udržitelnosti. Těšíme se na náš vstup do sezony 2019/2020. Renomovaná módní společnost Hugo Boss je pro nás přitom perfektním partnerem pro oblečení celého týmu.“

„Hugo Boss a Porsche jsou symbolem inovací a dokonalosti,“ říká Mark Langer, předseda představenstva společnosti Hugo Boss AG. „V uplynulých letech a desetiletích jsme již úspěšně spolupracovali v oblasti motoristického sportu. Proto mám mimořádnou radost, že nyní naši spolupráci posuneme na novou úroveň účastí ve Formuli E, zaměřené na budoucnost.“

Partnerství značek obou společností navíc zahrnuje další oblasti spolupráce i mimo motoristický sport. Módní společnost bude již od března 2019 nabízet v obchodech „BOSS Stores“ a ve svém internetovém obchodu kolekci „Porsche x BOSS“.

 

Fotografie jsou k dispozici na portálu Porsche Newsroom (http://newsroom.porsche.de), pro novináře také v tiskové databázi Porsche (https://presse.porsche.de).