Porsche Inter Auto CZ pomáhá moravským obcím zasaženým ničivým tornádem

Soubory ke stažení

Společnost Porsche Inter Auto CZ, největší prodejce vozů koncernu Volkswagen v ČR, se rozhodla podat pomocnou ruku oblastem zasaženým ničivým tornádem. Obcím na Břeclavsku a Hodonínsku poslala finanční dar 500 000 Kč.

 

Přírodní katastrofa způsobená řáděním tornáda na Břeclavsku a Hodonínsku ukázala i jedno velké pozitivum jak jednotlivců, tak firem – obrovskou vlnu spontánní solidarity. Společnosti Porsche Inter Auto CZ se situace dotkla takovým způsobem, že rozhodla pro okamžitou finanční pomoc.

 

„To, co se stalo na Moravě, je naprosto šokující a v našich podmínkách nepoznané. Rozsah, rychlost a důsledky běsnění tornáda na Břeclavsku a Hodonínsku nás všechny zaskočily a přiměly k rychlému kroku finanční pomoci. Spontánně jsme se rozhodli na Moravu poslat 500 000 korun,“ říká Michael Antosch, jednatel společnosti Porsche Inter Auto CZ. Částka byla věnována na transparentní účet obce Mikulčice.

 

Ke společnosti Porsche Inter Auto CZ, importérovi vozů Porsche, Bentley a Lamborghini a prodejci vozů koncernu Volkswagen, se přidal také importér vozů Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, firma Porsche Česká republika s další finanční a dobrovolnickou pomocí. V součtu tak obě firmy z holdingu Porsche Salzburg postižené Moravě věnovaly částku přesahující 1 000 000 Kč.

 

Kontakt:

Vojtěch Růta

Marketing & Public Relations

Tel.: +420 725 835 625

E-mail: vojtech.ruta@porsche.cz

web: https://porsche-interauto.cz/